logo

harmonia-logo

Mátyásnapi Tavaszváró Fesztivál, Nagyigmánd

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2010. február 20., Nagyigmánd

Mátyásnapi Tavaszváró Fesztivál

Községünk testvértelepülése, Nagyigmánd immár 11. alkalommal rendezte meg a Mátyásnapi Tavaszváró Fesztivált... A fesztivál műsorelosztása a következő: délelőtt a gyermekcsoportok délután pedig a felnőttek lépnek színpadra. A délelőtti gyermekműsorok alatt az előhelyiségben a gyermekek kézműves foglalkozáson vehettek részt, valamint ajándéktárgyakat vásárolhattak, melynek bevételével a nagyigmándi Árgyélus gyermektánccsoport működését támogatták. Idén a Búzavirág éneklőcsoportunk és a Viza citerazenekarunkon kívül a délelőtti gyermekprogramban fellépett a Pettyem gyermektánccsoportunk is.
A szervezők, mint az eddigi évek során mindig, svédasztalos megvendégelést (zsíros kenyér, házi sütemények széles választéka, tea) bíztosítottak a szereplők számára. A színpadi előadások után az előhelyiségben táncházzal, rögtönzött citerazenével és messzire elhallatszó énekléssel zárul az idei fesztivál.

A fesztiválról mindenki gazdag kultúrélménnyel tért hazat. Ezennel is szeretnénk megköszönni a szervezőknek a meghívást, melynek szívesen tettünk eleget.

Utoljára frissítve (2010 március 04., csütörtök 10:14) 2010 február 23., kedd 11:49