logo

harmonia-logo

49. Vince-bál

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2018. január 20.

49. Vince-bál

Az 1 év híján fél évszázados Vince-bál bár a szokásos helyen és a szokásos módon került megrendezésre, mégis egy kicsit eltért az előző évek Vince-báljaitól: nem volt cigányzene ill. sztárvendég sem.

Ennek köszönhetően a jegy árában jelentős csökkenés volt érzékelhető, ennek ellenére kevés bálozó döntött ezen a hétvégén a bál mellett. Mivel a bálnak jó volt a visszhangja és már többen jelezték, hogy jövőre mindenképp eljönnek, remélhetőleg a jövő évi, jubileumi Vince-bálkor megtelik a naszvadi kultúrház nagyterme.

A vendégéket egy kupica HP-vel, azaz házipálinkával fogadtuk, az előcsanokban az alapzenéről a Viza citerazenekar gondoskodott. Pár év kihagyás után a bált a Pettyem néptánccsoport nyitotta meg: gyönyörű előadásmódjukat a vendégek nagy tapssal jutalmazták. A est folyamán a finom vacsora sem maradhatott el, a vacsora után a talpalávalót az Apollo Band zenekar játszotta. A jó hangulatot bizonyítja, hogy a magyar bálokban szükségszerű nótázás mellett az ismert Nélküled c. számot a bálozók jelentős része átkarolva énekelte. A mulatozás a hajnali órákban ért véget.

Jövőre ugyanitt, ugyanígy, még többen!

 

Utoljára frissítve (2018 február 05., hétfő 18:20) 2018 január 25., csütörtök 19:47