logo

harmonia-logo

Deák Bill és História

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2008.december 13.

           December 13-án újra megtelt a Helyi Művelődési Központ nagyterme, ezúttal a Blues rajongók csemegézhettek a felhozatalból.
           Az est sztárvendége a Nagy Öreg Blues Király, Deák Bill Gyula volt, ám nekünk naszvadiaknak nem csak ő fénylett a színpadon, hiszen községünk zenekara a História ezen az estén mutatta be második nagylemezét, nyugodtan állíthatjuk, nagy sikerrel.


           Az estét az ekecsi Last Blues Band kezdte, kik saját szerzeményeik mellett feldolgozásokat is játszottak. Őket követték a mieink, a História együttes. Velük a közönség jelentő része együtt énekelt, az első lemez dalait már nagyon sokan fejből fújták, így a hangulat már kellőképpen emelkedett volt, mire színpadra lépett a Király.
Attól a perctől kezdve, hogy a 400 fős közönség meglátta Deák Bill Gyulát a színpadon és elindult a falakat rengető blues, szünet nélkül énekelt és őrjöngött. A hihetetlen erővel és fáradhatatlansággal megáldott énekes és zenekara, közel két órán keresztül tartotta lázban a nagyérdeműt. Mint egyszer mindennek, e koncertnek is el kellet játszani az utolsó számát, aztán még az utolsót és még az utolsót, mire a közönség elfogadta, hogy ennek a koncertnek vége. Óriási élmény volt a zenerajongóknak és nekünk rendezőknek az is, hogy újabb sztárvendéggel bővítettük a Naszvadon koncertezők számát.

 

Utoljára frissítve (2009 augusztus 06., csütörtök 09:10) 2009 március 18., szerda 12:06