logo

harmonia-logo

Csalogató világzene

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2008.december 18.

          Decemberben 18-án a karácsonyi ünnepekhez és az iskolai szünethez közeledve zenés szórakoztató műsort szerveztünk a helyi Alapiskolával közösen, ahol a célközönség a gyermeksereg volt.
          Korpás Éva népdalokból összeállított „Csalogató Világzene” című műsorát a gyermekek az elején egy kicsit idegenkedve fogadták, de köszönhetően Éva sugárzó kedvességének nagyon hamar belopta magát a nézők szívébe. Miután kialakult a kapcsolat a nézők és az előadók között, a nézőtér színpaddá változott, hiszen a gyermekek a műsor részévé váltak és a továbbiakban együtt énekelték a kedvesebbnél kedvesebb dalokat.
          Korpás Éva énekest Lakatos Róbert (hegedű), Madarász András (gitár, billentyűs hangszerek), Lelkes Tibor (nagybőgő), Benkó Ákos (dob) és Zsabka Attila (gitár, mandolin, koboz) zenészek kísérték.
Szervezetünk vezetősége tisztában van azzal, hogy hagyományaink átörökítéséhez nagy hangsúlyt kell fektetni a gyermekekkel való együttműködésre. Tanítóik segítségével a jövőben egyre több és több alkalmat kell megragadni a fiatal generáció kultúra szeretetének kialakításában, hogy részei legyenek a jövő kulturális életének, azt gyakorolják, élvezzék és örökítsék.

Utoljára frissítve (2009 augusztus 06., csütörtök 09:09) 2009 március 18., szerda 12:52