logo

harmonia-logo

Évzáró közgyűlés

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2010. december 18.

Évzáró közgyűlés

Szervezetünk, már évek óta decemberben tartja évzáró közgyűlését, amely egyben utolsó esemény is az adott évben. Ettől eltérve, citerásaink még szerepelnek a katolikus egyház által szervezendő karácsonyi műsorban, így az lesz végül is az utolsó esemény 2010-es évben.

              A több mint ezer meghívót, amelyek segítségével értesítettük a Csemadok tagjait évzáró közgyűlésünk időpontjáról, még december első hetében kézbesítettük. Talán ez az oka, vagy a hangosbemondóban hibásan közölt kezdés időpontja, amely be kell, hogy valljam az én rovásomra írható (Dobosi Róbert), hogy kevesen jöttek el, így nem sokan hallgathatták meg az éves beszámolót és a 2011-es terveket.
                A közel 120 jelenlévő, a délután 3 órakor kezdődő rendezvény elején Alapiskolás diákjaink műsorát láthatta, majd Simonics Tibor a Csemadok helyi szervezetének vezetőségi tagja, szóvivője üdvözölte a jelenlévőket, köztük polgármesterünket, Dr. Haris Józsefet, a Helyi Művelődési Központ igazgatóját, Holop Ferencet, a különböző társadalmi szervezetek képviselőit és nem utolsó sorban a kedves jelenlévőket. Ezek után egy perces néma csenddel emlékeztünk a 2010-es évben elhunyt Csemadok aktivistákról.  Lakatos Pál, volt Csemadok elnök, Ledniczky József és Fujasz Júlia volt aktivistákra való megemlékezés után a Csemadok helyi szervezetének elnöke tartotta meg éves beszámolóját, majd őt követte Lábszky Ivett pénztáros pénzügyi beszámolója és Haris Ilona alelnök ellenőrző bizottsági beszámolója.
                Következő részben a javasló bizottság javaslatára és irányítása alatt a jelenlévők megszavazták a 2011-es évben működő vezetőséget és az elnök személyét a következők szerint:
elnök:                  Dobosi Róbert
alelnök:               Haris Ilona
pénztáros:          Lábsky Ivett
szóvivő:               Simonics Tibor
tagok:                  Dobosi Margit, Dobosi Tamás, Dudák Ferenc, Gál Mária,Haris Ákos, Keszi Iván, Kovács Zsolt, Nagy Beáta, Nagy Ferenc, Paluska Sarolta, Szabó Gergely, Szabó Milus, Szlávik Gyönygyi, Tóth Katalin
Ezek után Dobosi Róbert elnök, ismertette a 2011-es év terveit, majd a vita keretén belül szólt a jelenlévőkhöz községünk polgármestere, majd az szervezet elnöke használta ki a lehetőséget és köszönetet mondott minden segítőnek, kik a 2010-es évben hozzájárultak a feladatok sikeres teljesítéséhez.
                A vita után a javasló bizottság felolvasta a határozati javaslatot, melyet a jelenlévők egyhangúan elfogadtak.
                Szokásokhoz híven ez alkalommal köszöntjük kerek évfordulós aktivistáinkat, ez esetben a következőket:
Nagy Magdolna                 70 éves jubileuma alkalmából
Csontos Mária                  60 éves
Nagy Ferenc                      60 éves
Kovács László                   60 éves
Dudák Ferenc                   60 éves
                Sajnálatos, hogy a hiányos információknak köszönhetően az ünnepeltek közül kimaradt Kis Ferenc, aki szintén 2010-ben töltötte be 70. életévét.
                Természetesen neki is, ugyanúgy, mint a fenti felsoroltaknak kívánunk hosszú boldog életet és sok sok együtt töltött vidám percet a Csemadok klubhelyiségében.
                Az ünnepeltek megajándékozása után, Simonics Tibor elköszönt a jelenlévőktől, majd színpadra kérte a helyi Nyugdíjas Klub éneklőcsoportját. A dalcsokorral véget ért közgyűlés után a Csemadok klubhelyiségében még megünnepeltük a Búzavirág vegyes és férfi éneklőcsoportok legutóbb elért sikereit, amely nem más mint a „TAVASZ SZÉL VIZET ÁRASZT” népzenei vetélkedőn elnyert arany fokozat mindkét csoport részére.
                Ezt követte a felhőtlen szórakozás, majd a jól megérdemelt pihenés következett.
 
Határozati javaslat
 
2010-es évi beszámoló
 
2011-es évi tervek
 
Ellenőrző Bizottsági beszámoló
 
Évzáró ütemterv 2010
 
Értesítő
 
 

 

Utoljára frissítve (2011 március 10., csütörtök 12:20) 2010 december 20., hétfő 11:35