logo

harmonia-logo

Naszvadi lakodalmas a gútai Tájházban

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2019. június 22.

Naszvadi lakodalmas a gútai Tájházban

A Gútai Magyar Asszonyok Ligája (MAL) meghívásának eleget téve június 22-én a közeli mezővárosba, Gútára látogattak a Naszvadon nagy sikerrel bemutatott Naszvadi lakodalmas szereplői.

     A több mint 50 szereplős produkció a Tájház udvarán lévő szinpadon lett bemutatva. A nagyon szép számban megjelent közönségnek láthatóan nagyon tetszett a müsor, hisz együtt énekelték a nótákat a szereplőkkel, látszott az arcukon a boldogság, hogy újra átélhették, feleleveníthették fiatalkori emlékeiket. Külön öröm volt számunkra, hogy volt naszvadiakat is véltünk felfedezni a nézőközönség között, akikkel természetesen pár szót is váltottunk.

     S mint az igazi lakodalomban itt sem hiányozhatott a finom étel s ital. A MAL finom gulyást tálalt fel az asztalokra, ehetett ki megéhezett a „lakodalomban“, kalács is volt több fajta, sőt még paprikás hajtvány is. Ennyi finom ételt le kellett azért öblíteni is, hozták is a finom fehér és vörösbort az asszonyok. Mindezekután nem meglepő, hogy tetőre hágott a jókedv, nótázott öreg s fiatal, nóta nótát követett, egy szóval, nagyon jól éreztük magunkat.

                                                                                                                                              GM

Utoljára frissítve (2019 július 02., kedd 05:52) 2019 július 02., kedd 05:46